Не думаю, что стоит морочиться с придумыванием им более благозвучных имён. там такой кусок работы ещё, что просто не стоит на это времени тратить.Спасибі, пане Broono. починаю роботу.
Про результати повідомлюПоки що писатиму тут щоб не зафлуджувати теми.Перекладаю. Виникло 2 питання1. Серед імен індіанців (native americans) значний% складно четабельних і вимовлябельних імен.(Хоу Ні Єа Тау Но Роу; Хобойгіліміко; Вутонекануске; Макатаймешекіякіяк ітд) Розумію, що з Чорного моря далеко пливти до америки, але хто його зна - може комусь захочеться збудувати Нову Січ на Міссісіпі а там купа індіанців з марсіанськими іменами. Може варто поміняти "найспівочіші" з них на інші, звісно також індіанські, але не такі язиколамні (Akando, Hinto, Akecheta, Chu'a.. etc). Мене на цю ідею надихнули імена піратівНу как по мне, в привычной украинской грамматике будет вполне ОК2. Питання щодо польських прізвищ. Є 2 варіанти їх написання 1. Той що близький до польської вимови: Чарнєцкі, Вішнєвецкі іт.д.2. Той що зустрічається в українських істроичних трактатах, більш звичний: Чарнецький, Вишневецький іт.д.Як вважає товариство, і зокрема Автор?
"Мы восхотели объявить во всей Нашей Империи… что Сечь Запорожская вконец уже разрушена со истреблением на будущее время и самого названия Запорожских казаков… Сочли Мы себя ныне обязанными пред Богом, пред Империею Нашею и пред самым вообще человечеством разрушить Сечу Запорожскую и имя казаков от оной заимствованное... Нет теперь Сечи Запорожской в политическом ее уродстве, следовательно же и казаков сего имени…" 5 августа 1775 года, манифест Екатерины ІІ «Об уничтожении Запорожской Сечи и о причислении оной к Новороссийской губернии»
"Я- "Град", я не хочу ничего решать, я хочу фыщ-фыщ-фыщ!"
"Есть люди, в которых живёт Бог. Есть люди, в которых живёт дьявол. А есть люди, в которых живут только глисты." Ф.Раневская
- Просмотр новых публикаций
- Total WarS
- Моды
- Игры
- Правила форума
- Форумы
- Пользователи
- Чат
-
Больше